Sunday, October 12, 2008

finally

for the 1st time ever..aku smpai awal sehari kat kolej..
slalunye dlm blik ni, aku smpai paling lmbt..
mcm bese, slalunye time anta aku, mak aku singgah skola adik

LINDA,AKAK SYG KAMU SGT2 TAW..
GUD LUCK YE SYG UTK XM PMR SOK!

AKAK TAW KAMU BLEH BWAT YG TRBAEK..
AKAK DOAKN KAMU SMOGA BRJAYE!


sbb syg sgt kat my sis, mlm nak balik klj, aku snggup wat dadih
yg die nak mkn tu..
letak dlm bekas, letak ais dlm tu..
khas utk die..


dlm kete kali ni x dpt tdo sgt..pikiran melayang ttg TOK essay
yg masih belum di karang...
syukur, semasa taep post ni, da brjaye siap
(heh~1 mlm je buat, n mlm td gak decide nk wat soklan no 2..ngee~)
arap2 x kene smack ngan pak lan sbb anta lpas cuti raye ni~
cuak gak nih nak anta sok..
bru selamat print td gune printer buwoks trsyg yg byk brjase kat aku

cam bese laaa...ade org ckp..asal bukak my blog je
ade cite or gmbr pasal mknan..nak wat cmne..mkn tu pnting kn..
mama, akak saayangg mama sgt2 laaaaa..
thanz taw msk sume ni..
bru abihkn nasi himpit ngan sup(yakni soto) tadi
kat blik ade bawak rice cooker dibeli khas oleh mama
utk aku panaskn segale jenis kuah(laksa or sup, dll)
mkn brdue ngan shafa..kat blok ni ade kami je smlm..
ade mee udang(abih smlm lg), soto, kek coklat~
yummy..mmg x klaparan la ku blik klj awal2 ni..
best2~~
mama masak gak nasi, rndang n telur utk nk mkn same2 kat skola linda..
(linda, akak dlu skola jauh taw, x de pon mama nk bwk2 mknan cmni~)







hurm..stakat tu je kot..
nk smbung stat wat hmwk brtimbun
(risau gak nk pi klas sok..waaa)

4 comments:

rif the great said...

aku dulu pon skolah jauh kan rose. skolah jauh ke dekat ke. mak aku ttp xpernah bw food cm mak ko wat kat adik ko ni. best.best. harap2 nnt klau aku da kat aussie,klau mak aku dtg. die bawa la masakkan die kn rose.sob.sob.

alicia keys said...

jauh sgt aussie tu..siannye kamu..xpe2..nnt mntak2 die anta mknan by pos tu ke..heh~tu la..
aku rase die bruntung sbb mmg slalu sgt mak ak bwk mknan utk die..
balik pon parents anta..
x cm aku dlu..naek bas je slalu...
(time kat trans)

Anonymous said...

dadih tu sedap la.....
da xnak jual lg ke????

alicia keys said...

sape ni??..letak la name~
erm..sdap eyh..msti prnh beli kn time klab kami jual..stakat ni x jual da kot..meh la dtg umah..nnt aku buatkn~