Wednesday, October 22, 2008

sickness


ari ni pi klas mcm bese..time 1st period tibe2 pening yg amat sgt
aku tahan jek..x nak ganggu group yg tgh present utk TOK oral..
bukak n tutup mate..rase cam nak pitam..wat bodo je..
tapi, lpas pak lan kuar klas, aku nangis sorang2..
x tahan sakit sakit perot, kpale sume ade..
nak balik bilik..mane enna.nak die temankan..
jauhnye die kat blakang..

nmpak auni..."auni, tlg teman kite balik hostel"
"ok, tp tnggu jap..nak amik pink slip(surat sakit) utk rose.."
time tnggu auni, rase loya n mual yg teramat sgt2
aku termuntah dgn banyaknye kat hexagon, depan pejabat..
kuar sume laksa yg aku mkn smlm n pagi td..
abih baju n tudung sume..sory mkcik cleaner...x tahan sgt2..
auni papah aku smpai hostel..alaa..pintu blok hostel kunci plaks..
auni pi amik kunci kat pak guard..kne tnggu lagi..aku da x tahan..
rase cm nk pitam lagi..uwweekkk..adoi..
lagi skali aku muntah..
auni, sory sbb mnyusahkn kamu nk kne pimpin sy balik blok..
baring..minum air..sorang2 kat blok..pejam mate..
argghh..sakit prot..x dpt tdo..sjuk sgt2 plak tu
uwweekkk..lagi sekali..badan aku da lembik..
seriously, aku x larat..pening sgt2...
isy..lpas rehat ade klas math..aku tak prnh x pegi klas yg pnting2

ya allah,
berikanlah kekuatan kpd hambaMu ini utk menuntut ilmu
dan menyelesaikan segala tugasan yg ade
berikanlah kesihatan tubuh badan yg baik kpd aku..
amin~


kwn2, sory sgt sbb mnyusahkn kamu semua..
aku mmg x tahan sgt ari ni..

p/s=time tulih post ni, aku baru basuh tudung kak nana..selambe je aku pinjam tudung die utk pkai time pi klas td..cmne ek..nk btaw ke tak die ape yg brlaku(abih kne muntah) kat tudung pink tu..huaaa3...

6 comments:

rif the great said...

semoga cepat sembuh rose. pasal tudung tu akak tu mesti xmarah punyelah. klau tudung aku pon aku mesti xmarah. haha..

roommate tersayang said...

ko ni mmg ar... aku dh kate bace bismillah.. kan dh muntah...

perempuan cantik klasmet asmaa' said...

sian ko

aku mkn lakse yg best tu x sakit prot pon

nampaknye naseb ko mlg

tp time aku post komen ni, nampaknye ko tgh baring2 dgn riang ria dgn rumet2 ko

bagus r

keh3

perempuan cantik klasmet asmaa' said...

sian ko

aku mkn lakse yg best tu x sakit prot pon

nampaknye naseb ko mlg

tp time aku post komen ni, nampaknye ko tgh baring2 dgn riang ria dgn rumet2 ko

bagus r

keh3

emosah said...

ish ish ish.....

alicia keys said...

rifqi-yeke ko x marah??..haha~..

rumate@asmaa=lorh..bile ko kate bc bismillah..x de pon..kui3..

prmpuan cntik@farah=huh~..malang ek..huaa33..ko ngade..mmg la baring2 dgn riang ria..ceit~