Tuesday, October 7, 2008

tiada motif

seketika tadi..
melihat kpd angka2 di web counter ini
sudah lbey 3110
iye..
sudah di view sbanyak 3110
huaaa2..
apakah?
ianya bersamaan dgn tarikh befday beta
31 oct..
mungkinkah masih brnyawa smpai tarikh itu?

lalala~~~

(mnulis post ini smbil mendengar lagu awie, tragedi oktober..)

11 comments:

Hasmah Markom said...

Satu lagi perubahan... Bagus tu, manusia ni, kalau tak jemu tentu tak tenteram... sebab dunia ni penuh dengan pelangi.. pelbagai corak dan warna...Oh cg nak response dengan guys..mereka ni memang la ni lebih drp ppuan, jaga badan, tak mahu boroi, badan mesti fit, baju pun ngam2 dengan tubuh...tak mahu baggy la plak! 4 hero cg pun macam tu... asyik2 belek lengan kat depan mirror! Hahaha...santai!

Muhammad Hilmi said...

ko saje nk igtkn org bufday ko eh?
yela2 aku ingat...

alicia keys said...

cikgu hasmah=owh..yeke..cmtu eyh.. nape tibe2 cikgu psl bnde ni plak kat saye nih??..hehe..

hilmi=lorh..x suroh pon laaaa... klu ko igt, aku nak adiah..

wankhai said...

lagu awie yang jiwang...
huhu, trauma sudah dengan lagu ini.
soerang mamat yang tidak dikenali aritu sedang melalak di dalam bilik air kolej menyanyikan lagu Awie ini.
and it is sad to say that the pitching lari,really lari!

alicia keys said...

wankhai=aku suke giler sume lagu2 AWIE..
huhu~

wankhai said...

oh, kamu suka awie giler2 ker..
maka kamu berdoalah supaya kamu tidak terserempak budak ini menyanyi lagu awie di hadapan kamu..
aku khuatir nanti,ya, sangat khuatir that kamu bisa hilang minat pada Awir selepas mendengar rakan kita ini mendendangkan lagu2 awie tu.

Muhammad Hilmi said...

lorh... perasan lak aku nk bg adiah...
nnti aku bg org kate ape plak..
ye la kn... org dah berpunyer (bkn aku)

alicia keys said...

wankhai=yeke??sapekah hamba allah itu??uissy..aku rase, minat aku pada awie xkan pudar laa..disbbkn insan yg merosakkan lgu awie itu..hahaha..

hilmi=aku da brpunye??..bile mase lak aku ckp cmtu??..bile??..huhu~

emosah said...

rose, 31/10 nnt... aku x da.... so faham2 la ek...

alicia keys said...

emosah-kamu x de??erm..paham2..sume bz ngan exam tu kan..huhu~

emosah said...

agakla.... hehehe... jgn majuk ek... nnt cepat tua...