Tuesday, November 4, 2008

no reason

yeaaaaaaaaaaaaa...
suda lpas TOK oral siang td
aku rase..
aku n enna da wat yg trbaek..
juz tnggu je la rsult
n ape kate pak lan
samada kami kne repeat or tak..
muahaha..........

(gmbr2 di bawah tiada kaitan ngan TOK)

aisyyy..sgt lapaaa..mane satu nj mkn dulu eyh..
megi kari..best2...
coklat cadbury is my fevret..dpt abihkan saiz yg besar ni dlm sekelip mate je..
pastu, bising brat badan naek..huaaa3..
asam jambu tu, mama belikan time pegi the store tempoh hari


yeaaa...kul 3 pagi td, berjaya gak print IA buss..1st draft..
ntah la kne reject ke tak ngan ckgu nnt.. arap2 tak..
da brtungkus lumus buat nih..aissyyy..


ari tu dpt pegang gak krtas sijil diploma akak2 yg tumpang tdo tempoh ari..huaa3..
i love IB..i love IB.. sy suke IB.. sy syg IB.. IB is my life..IB no life.. is it true?? ngeee~~


erm2...gmbr sikat..waaaaaaa2...i had a haircut yesterday..
aizan yg tlg potongkan kat dlm blik ni..agak sdey juge time da potong..
tp klu pnjng, sgt rimas...adoi..lpas ni tak nak potong da..

huk2..ni coklat yg kak izzah bg dulu2..tibe2 trjumpe dlm hp..x perasan lak..
gmbr ni da lame ade dlm hp..rose abihkn dlm sminggu kak, coklat ni..
sape2 yg dtg blik ni pon rose bg diorg gak.. heh~

time weekend, rumate n sabrina pi knduri kawin, depa bwk balik bnde2 cute ni bg aku..
tapi yg plg best bwk balik mknan dr knduri..sdap2..thanz my dear friends yg igt kat ak yg klaparan kat blik..

pencil case yg baru di beli ngan enna ari tu..rm 2 je..haha..
choki choki mesti ade dlm pencil case...
semacam satu kemestian utk mkn choki choki..

sekian..

No comments: