Sunday, December 21, 2008

6.35 am

yeahh..semalaman aku tak tido..
sebab??
ptg smalam pegi pasar malam, makan2..tgk lappy..
pastu kak isha n kaklong ajak datang umah mak ateh balut2 hadiah hamper..
ok..aku pegi dgn hati gumbira n excited utk family day kat PD nnt..
smpai2 je umah tu, pak usu ajak sume org pi tesco selayang plaks..
yeaa!!~kereta unser penuh dgn kami semua 8 org..
shoppng2 kat tesco smpai kul 12 mlm..gilos..
pastu makan kat mcD..walaupun dah kul 12 lbey..
pehal tige2 kaunter still kene beratur, ramai plaks tu org dlm mcD tu..
pi la balik sume org..dah mlm laa..
gemoks r kami semua bile dpt mkn free..
then, mate tak mengantuk lgsg..seriously.
balut2 hamper utk family, kanak2..best2..
lpas tu, planning2 aktiviti kat sane n borak2 smpai 5.30 am..
kul 5 lbey tu, papa amik aku n adik..then, die pegi keje..
pastu, mama plak pegi meeting..
ok laa..adik2 sedang tidur..kakaknya tidak tentu arah..
capai remote tv astro..arrgghh..remote itu rosak..
benci2~~

p/s-sory klu pagi2 bute dah ganggu u..i tot sok cuti, so leh kaco..
i tataw plaks u tgh down..jgn sdey2 lg taw psl yg tu..senyum sket..=)
stdy baek2 ye..nnt da setel sume btaw ye..
all the best~


this is for you..

No comments: