Sunday, January 25, 2009

tagged by emosah


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas
untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan
award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya
dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen
yang menyatakan mereka telah di tag.



tag kali ini daripada emosah iaitu:

-sekelas ngan rumate aku iaitu klas AS (actuarial science)
-agak garang n suke berleter..tapi aku suke dgr..
ade gaye ala-ala mak gitu
-bersiap agak cepat n sgt menepati mase.
-mase wat CAS kat zoo taiping dulu, aku tdo umah die ni la
-die sorg yg sgt baek hati sbnrye..nmpk je cam emo-emo sket..
-dah dpt offer dr indianna unvrsity ni..(btol ke aku eja ni)
-takut tgk darah n bnde2 yg sewaktu dgnnye..
-seorg yg sempoi n klaka..
-aku suke kwn dgn die ni..sbb die best...hehe=)


10 fakta tentang ROSE NINA:-

>
:suke sgt dgr lagu awie n ziana zain..

>:dilahirkan di sibu, sarawak..

>:rumah yg diduduki skang ni adalah rumah yg ke 12-13 cmtu,
sejak lahir die brpindah-randah, tapi skang tak dah

>:duitnya selalu abih beli spt makanan..eskem, coklat dll..
tp die takut gemokz.

>:suke gile mkn coklat..kek coklat, eskem coklat..
tapi paling BENCI perise STRAWBERI dlm semua bnde...

>:study group dgn RAB, NA'ILLAH, MAJOD, HILMI

>:suke joging kat taman tasek tu, lpas tu tmbah lemak balik
kat NKI bistro..ceit~

>:mcm emosah gak, tak suke kucing2 kat KMS..

>:suke sgt222 kat warna purple..

>:setiap hari pakai ctct lens sbelum pegi klas..tanpe ctct lens
die berase sgt tak konfiden..

dengan ini, award ini akan diberikan kepada..........


ZUE
ATEY
SARAH
ADEK FIEQA

-sila2lah ye-

3 comments:

fieqa said...

salam~........

wohooo!!!!!!!!!!

huaa..

adesss...ngee..
insyaallah..
camne nak describe diri sendri ni ek..kui2

emosah said...

MALULA ADA ORANG PUJI....

..alicia-rnro.. said...

fieqa-sile2 la eyh..=P..

emosah..eeii..geli aku dgr..uwekk2..