Sunday, February 8, 2009

idea rab & wan

maybe sebab stress di semester 4, due org klasmate aku telah memberi idea nakal mereka nih..hahaha..n nampaknya majoriti klas aku setuju dgn idea ni..aku layan je la budak2 ni..

kepada sesiapa yg tak taw..
kat KMS ni untuk kelas year 2 IB, ade 4 kelas semuanya..
medic 2 klas(M31 & m32), aktuari sains(AS 31) n klas tindikan & biotek(BT 31)..
kelas BT spesel..sebab ade 14 orang je...12 girl + 2 laki..

malas copy paste idea2 ngarut2 rab ni..klik je link bawah ni..
untuk maklumat lanjut~
hahaha..

idea rab n wan..
p/s-to rab n wan, korang jgn nak ngade tak nak join..tak aci!~

No comments: