Monday, May 25, 2009

dinner batch



tempat: hotel klia, pan pacific, kuala lumpur
masa: 8.30 pm- 11.30 pm
tarikh : 23 mei 2009
tema : night of glitz and glory
makanan: ok laaa..sedap la jugak..tapi sebab ade ulcer..x dpt makan bnyk2
persembahan : semua best..SE maen violin best..
majod n the gang nyanyi best..all in all best la semua..
video : best!!~wahh..mantap la klip video tu
awards : tahniah kps asmaa(wanita bekerjaya) dan emosah (nomad)..
yg boys, aku tak paham sgt ape kriteria untuk menang tu

p/s-aku tataw nak tulih ape..
so, tgk je la ek slide show gambar2 di sana..=)

Saturday, May 23, 2009

final exam..(berakhir sudah)

tarikh: 4 may-22 may 2009
tempat : dewan razak, klj mara sremban
jumlah calon : 75 orang (4 kelas)
jumlah subjek : 9 subjek (aku tak amik fizik, economics, ITGS)
jumlah paper : 15 paper (termasuk paper I, II, III)


Minggu Pertama
4 may mon -malay P1
5 may tue -malay P2
6 may wed -Bio p1, Bio P2
7 may thur -Bio P3, Math P1
8 may fri -Math p2

ulasan
: malay P1 agak susah...hoho~
bio semua orang cakap senang, tapi aku rase..
entahlah..paper III especially..dah..malas komen ape2..
ahakz..ade kejadian menarik mase mnjawab paper Math p1 tu..
tibe2, takde elektrik petang tu..kami semua kepanasan yg teramat..
kelakar juge bile ade org angkat tgn,ingatkan nak mintak kertas lebih,
tapi rupe2nye nak tisu..huk2..aku siap kipas2 gune data booklet tu lagi..
tapi, maybe ade hikmahnye di sebalik kejadian black out tu..
dapat masa tambahan selama 30 minit..yg aku rase,
amat2 membantu aku laa..boleh isi ruang2 kosong yg ade..hoho~


Minggu Kedua

11 may mon- Eng P1, Eng P2
14 may thur- Math P3

ulasan : minggu ini agak rileks..
paper bi..ok la kot..cume ade la konpius2 sket time jawab..
math P3..sdey gak r..time ingat2 balik, ade bende yg careless mistakes yg aku dah buat..arrghh..tak nak ingat dah..kami yg bdk2 bio, agak rileks,
tapi bagi budak2 klas AS...diorg ade pper econs n fizik minggu ni..huaa3..


Minggu Ketiga
18 may mon -Chem p1, Chem P2
19 may tue -Chem P3
21 may thur -Buss P1
22 may fri -Buss p2

ulasan
: ahakz..subjek chemistry...my fevret..
heh~buat pertama kalinya, spanjang aku kat KMS...
aku sempat jawab kesemua soalan utk ketiga2 pper chem taw..
selame ni, memang tak sempat sbb tak cukup mase,
especially, pper I dan II..begitu juga dgn pper business..
terkejut gak aku boleh jwb semua soalan..ade la tinggal sikit2,
tapi itu soalan yg aku tataw buat..tak mcm b4 ni,
aku tak buat sbb mase tak cukup..
dan kali ini, aku menulis laju gilerr..haha~syukur..


harap2 lepas la weyh 35 above..cuak siott..
amin~~~

Friday, May 15, 2009

happy 45th birthday!

Happy birthday Mama,
I wish you all the best, a long life full of happiness and peace.
I hope that you can achieve your dreams.
You are the best mom in the world;
I am so blessed to have a wonderful, caring, supportive, successful, friendly and affectionate mother like you.
You always encourage me to achieve my dreams, you make me feel so special, and you are always there for help and advice.
You are my inspiring close friend, I always pray for you.

May your birthday bring your way many precious moments , that you'll cherish as loving memories always , wish you a happy birthday !!

With my love,
rose nina bt roslan..