Monday, May 25, 2009

dinner batch



tempat: hotel klia, pan pacific, kuala lumpur
masa: 8.30 pm- 11.30 pm
tarikh : 23 mei 2009
tema : night of glitz and glory
makanan: ok laaa..sedap la jugak..tapi sebab ade ulcer..x dpt makan bnyk2
persembahan : semua best..SE maen violin best..
majod n the gang nyanyi best..all in all best la semua..
video : best!!~wahh..mantap la klip video tu
awards : tahniah kps asmaa(wanita bekerjaya) dan emosah (nomad)..
yg boys, aku tak paham sgt ape kriteria untuk menang tu

p/s-aku tataw nak tulih ape..
so, tgk je la ek slide show gambar2 di sana..=)

12 comments:

fieqa said...

salam!

wah3..nmpak bestt!...^_^

emosah said...

rose... sapa buat slide tu???
nak jugak....
kepada semua pengundi ku... terima kasih ku ucapkan...
disini aku nak buat sedikit pembetulan..
pasal yang share makanan tu... aku rasa x betul...
sbb aku rasa aku yang provide makanan untuk ahli bilik yang aku tumpang tu... hehehe...

emosah said...

rose... sapa buat slide tu???
nak jugak....
kepada semua pengundi ku... terima kasih ku ucapkan...
disini aku nak buat sedikit pembetulan..
pasal yang share makanan tu... aku rasa x betul...
sbb aku rasa aku yang provide makanan untuk ahli bilik yang aku tumpang tu... hehehe...

..alicia-rnro.. said...

fieqa-mmg best pon dik..hihi..tamat sudah due tahun di kms..

emosah-hehe..semua org vote ko dowh..yg x vote pon maybe yg sape trcalon n vote diri sendiri..hahaha..

slide show mane??..time dinner or yg kat post blog ak ni?..klu kat post blog ak ni, pegi kat picasaweb n edit2 kat situ utk letak dlm blog..

shahkang said...

grand gak :P
budak IB saja ka?

rose said...

shah-grand gak kot..last time tten majlis cmni mase form 5 dulu.haha.
yup2..bdk2 IB batch kami saje la..dgn cikgu2 kami je yg hadir..

rose said...

shah-grand gak kot..last time tten majlis cmni mase form 5 dulu.haha.
yup2..bdk2 IB batch kami saje la..dgn cikgu2 kami je yg hadir..

mawar berduri said...

haha..Terima kasih buat semua peminat yang sanggup berkorban untuk mengundi saya.. Saya harap saya bakal memenangi lebih banyak anugerah pada tahun-tahun akan datang..

Lync said...

hebat la korang nyer dinner..
memang grand

s.e said...

rose. thank you! =D

..alicia-rnro.. said...

asmaa @mawar berduri-mengade ko..mmg ko je calon yg layak utk kategori tu..so, mmg kami semua vote ko laa..haha

lyn-hihi..agak laa..mcm time grand dinner kat jasin laa..tp ni best sket sbb org yg hadir sket je..n prsembahan sume best2

S.E-aku cume berkata jujur..haha..

Afiq said...

Wah buat kat pan pacific.. bestnya..