Friday, July 31, 2009

thank you and sorry

dear teachers..
BM-pn hasmah
ENG-pn noraini
BUSS-pn rahimah and pn kamilah
MATH- pn hamimah n pn azian
BIO- pn rohani and pn foziyah
CHEM-pn khomah and pn halimatun
TOK- sir azlan
PAI-ustaz sofi
IB-C-pn siti mariyam

and to all IB teachers........

i miss all of you and

THANK YOU FOR GIVING ME WINGS SO I CAN FLY..

i'm really sorry for all my wrongdoings during in your class..


dear IB BATCH 3,

yg fly ke united states, united kingdom, republic of czech, india, new zealand dan tak lupa yg further study kat malaysia..keep in touch k..
the best of luck to all of you..jgn lupa diri bila dah kat tempat orang nanti..
aku doakan kita semua berjaya dunia akhirat k..
masing2 akan mulakan hidup baru kat tempat baru,
bukak buku baru, bukak chapter baru..
kesempatan ini gak, aku mintak maap gak atas kesilapan aku yg sengaja atau tidak di sengajakan kat korang semua..
take care ok semuaa..miss uolss..

p/s: antara gmbar yg sempat di snap semasa graduation day di royal adelphi pada 26 julai yg lalu..(sedih tak dpt tangkap byk gmbar, sbb kamera rosak)

rab-wan-me

IRP-mates....

klasmates..

5 comments:

Afiq said...

Tahniah! ~

Hasmah Markom said...

Bersedia segalanya....fizikal, ongkos (untuk sendirilah as a back up)spiritual, semangat dan ketahanan diri luar maupun dalaman!...cabaran tentunya banyak dan pelbagai! anyway Tahniah! huhuhuhu!

usop said...

oi fly p mn??
ak tgk pic ja kt post ni..

congratz!!

alicia-rnro said...

afiq-heh~terima kasih..=)..

cikgu hasmah-wahh..panjang nasihat cikgu~..terima kasih cikgu!..

usop-aku fly nw zlnd..insyaallah..terima kasih pak usop oi~

shimohira's said...

good luck rose~