Sunday, November 21, 2010

#18

18 Nov.

hari ni mengemas2 bilik je..sebab nak masuk barang ke rumah baru yg nak duduk tahun depan nanti.tak dirancang pon nak tengok cerita harry potter ni,tibe2 ternampak status izzati kat twitter cakap nak tgk harry potter..aku yg dah abih mengemas pon rasa cam nak berjalan2 la kan..hihi~aku bukan peminat cerita harry potter sangat pon, tapi aku bace la buku die yg dari 1-4 tu..lpas tu tak bace da..heh~

hari ni first day Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 ditayangkan kat NZ, kat mesia 19 Nov..so, kami dapat tengok awal sehari dprd orang2 die mesia..hahaha..tu je tujuannye..haruslah tengok hari ni, walaupun orang ramai jugak nak tengok hari ni..heh~




so far, cerita ni best la jugakk..
jenuh jugak la izzati kat sebelah aku kene cerite sikit2 ape yg berlaku dalam cite tu..haha~
bila tengok ron, hermione dan harry tu, aku rase cam cepat gile mase berlalu.
tengok2 semua orang da besar..ngeh2~
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1
ade plaks part 1 tu, part 2 kuar tahun depan..aisyy...
tak sabar la jugak tengok part 2 kan, sebab da tengok part 1..haha~
sedih la part Dobby mati..waaa..suke tengok Ron sempoi je dan suka buat klaka..
suke gak tengok watak kembar adik bradik dgn Ron tu,
teringat time diorg kecik2 nakal sangat dlm cite harry potter yg before2 ni..hihi~




version izzati, klik sini..

1 comment:

sizuka[Izzati] said...

taun depan leh g tgok sama2 lagiiiii:D