Monday, November 29, 2010

linda.

hihi~tajuk post ni name adik sy~

die tengah exam spm skang ni..
smalam pegi melawat die..

semalam jugak, pagi2, pegi pasar, berdua dgn mama..before membeli, kami berdua makan roti canai dulu kat kedai mamak..hik2~
beli udang, ikan pari...pastu anta ikan pari kat umah nenek.
lepas mama dah siap masak mee udang, bawak bende tu pi skola linda.
mee udang mama sgt sedapppp~ sy mkn banyak..hihi~
kire minum petang la..bawak bannoffe gak untuk linda sbb die suke sgt mkn bende tu..
2nd trial buat bannoffe kat umah..tp still tak puas hati..maybe susu yg digunakan tak same macam kat nz punye..tapi ape pon..layan jek~
mule2, aku ingat nak drive ke skola linda.lorhh.tgk2, baru perasan yg lesen da mati..aissyy~

muke excited rase cam nak abihkan sume

linda tgh mkn mee udang

linda tgh menyuap bannoffe..

all the best rose linda..akak doakan yg terbaek kamu~
caiyok2~nanti da abih exam kite bley kuar same2...hihi~~~

3 comments:

faradyna said...

all d best from kak fara jugak tuk roselinda !! heee~~

amar haziq said...

dah balik msia ke..

ps:mee udang nampak sedap..haha

=>

http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

cik nina said...

fara--thanz dear.nnt aku sampaikan salam ko kat die ye..

amar--yup2..da balik mesia..nk dekat seminggu da aku balik ni~yeahh..mee udang mak aku mmg sedap bangat~