Sunday, March 27, 2011

eh.eh.rinduuuu~

baru tadi si nadiah tagged sampai 8 gambar kat facebook tu.
aisyy..gambar 4 tahun lepas kot.
serious rindu kot dgn budak2 dorm aku tu.
dorm Bravo 02 best!
farah hani, deqda, atie,syahirah, aliya, nadiah,zatil, bella mc...
aiseyhh..teringin nak buat reunion, nak jumpa semua diorang ni semulaaa laaa~
eh eh jap.rose cakap pasal PLKN laaa~
yup, plkn laaa~serunuk btol kan~
walaupun abih plkn yg buat kulit aku jd itam kan~
tapi seriously, banyak kenangan manis time tu, banyak blajar bende baru time tu.

dah la.nanak ckp byk2 da..kang ade yg berair mate..hahaha~
betol la.tak tipuuuu~rindu nak pegi mase silam..
kene kawad, kene bangun awal tiap pagi nyanyi lagu negaraku la dll.
tp if dapat pegi balik plkn, seriously nak pegi lagi.
aku tataw la orang laen, tapi time plkn dulu mmg enjoy dan best laa..

if ada sape2 budak2 kumpulan 1, siri4 Kem Etnobotani Gua Musang yang ade terbace post ni, hope korang semua sehat2 aje and sedang melalui kehidupan yg gembira2 aje~
hope kalian semua dalam keadaan yg sehat sejahtera hendaknya.

kepada kompeni Paragon, korang memang best!
Ranger, Outrageous, Quest semua pon best~

;)


hoho~cam tak percaye aku ade pakai calit kat baju ni..lans koperal la sangat~

dgn bebudak dorm bravo 02..winduuu
:(


bendera kompeni paragon!


dari kiri: deqda, bella mc, aku, farah hani


korang besttt~
p/s: pics kredit to bella mc~

Wednesday, March 23, 2011

Yang Terindah Hanya Sementara

suke tengok mentor yang kali ni punye.
sebab ape?
sebab ade erra fazira..hik2~
salma punye vokal mantap ah~
pheewittt~

maka, nak layan video ni kejap la kan..
;)





Setinggi seluas gunung dan lautan
Sejuta harapan dipertaruhkan
Beronak berliku jalan kulalui
Selagi berupaya kuteruskan

Alangkah sukarnya memadam bayangan masa silam
Di dalam keberanian terusik jua perasaan
Tidak hentinya memanjang dan semoga jiwa ini terus tabah

Sesungguhnya saat yang terindah hanyalah sementara
Yang terpahat di dalam diri hanya kenangan dan nestapa

Tak rela kuturutkan hati
Menyesali apa yang terjadi
Andainya begitu suratan yang tertulis diazali

Biarlah walaupun kusepi
Sedih pedih dikhianati
Aku kan tetap terus mengorak langkah perjalanan ini

T.T

Sunday, March 20, 2011

maths 202


kenape maths 202 best?
-takde final exam
-takde assignment yg kene submit sampai pecah kepale
-best dapat gaji sebab jadi tutor budak2 maths 102 time diorang tutorial dengan marking paper assigment diorang nanti
-blaja camne nak mengajar, yela.. suppose nanti balik mesia kene mengajar, tapi basic ilmu nak mengajar langsung takde camne tu
-seronok dapat tengok budak2 time tutorial tu jawab soklan2 maths pastu tanye2 soklan.hik3~

kenape maths 202 tak best?
-tak nak cakap



kene pakai name tag ni time jadi tutor budak2 maths 102.saya dan amalina sama group.





;)
i love teaching

Thursday, March 17, 2011

gone

hari ni excited.
yeah.memang penat baru lepas anta satu esemen,
esok mari hantar lagi satu eseman kan..aaaa~

tajuk post?kaitan?

haha.bende tak penting pun..
tiba-tiba tadi gembiraaaaa teramat sebab baru je dapat taw nelly dan kelly rowland buat lagu same2 lagi..hahahahaha~sukeeeeeeeee!..dulu suke sangat2 lagu diorang yg tajuk DILEMMA dulu2 tu..
pastu kali ni tajuk lagu diorang GONE plaksss...
The voices of nelly and kelly rowland are so beautiful together!~



I want much more than just a moment
see I ain't tryna lease or try to rent I'm tryna own it
yeah, this time I'll make my move, this time I'll show and prove
to prove that I'm really irreplaceable
[Nelly feat Kelly Rowkand-Gone]

ok..maka haruslah dengar ulang-ulang lagu ni.haha~

itulah tabiat rose, bila dia suka satu lagu tu, dia akan play ulang-ulang sampai bosan~
pastu dah bosan, tak nak dengar dah..pastu dah lame2, nanti die akan dengar balik~

Tuesday, March 8, 2011

:(

saya homesick sekarang.
line internet, silalah cepat ada di rumah saya.

saya mahu skype/ oovoo dgn mama lama-lama..


..............................................................................................................

Tuesday, March 1, 2011

jadual


EDUC 121G :
How People Learn
MATHS 202 : Tutoring in Mathematics
MATHS 253 : Advancing Mathematics 3
MATHS 255 : Principles of Mathematics

[maka haruslah belajar rajin-rajin wahai cik rose nina]