Thursday, June 2, 2011

Day 01 - A picture of yourself with ten facts


sambungan dari entry ini

hahaha..ini gambar diambil masa dua tahun lepas iaitu bulan may 2009.
lepas abih final exam IB tu...wooot wooot~
(aku yang pakai baju biru tu)
yang baju merah best friend aku time dari IB sampai la sekarang..semoga hubungan persahabatan kita kekal selamanya.sayanggg kamu!
siapa2 nak kenal dengan dia, meh msg aku, dia tengah single tu..hehe~


okey.sambung buat benda ni balik.so, here we go~
10 facts about me:

1- aku anak sulung dari tiga beradik.sorang adik laki.sorang adik perempuan.

2-aku lahir kat sibu, sarawak..lahir je kat situ.tapi kampung kat sungai choh rawang (kampung erra fazira..hahaha)

3- aku pakai braces time form 1 sampai form 3..sebab gigi aku berterabur..

4- ada parut kat dagu sebab kecik2 dulu degil tak nak ikut cakap mama jangan main-main kat lantai basah.sekali bedebuk jatuh berdarah2.

5-ada orang tanya kenape URL twitter, facebook, blog, e-mail semua nak kene ade alicia rnro.. sebab aku suka sangat sangat dengan alicia keys...suara die best..dulu fanatik sangat dengan alicia keys sampai semua gambar dia aku nak potong dan simpan...dan rnro tu sebab rose nina roslan.ok?

6-sangat suka makan laksa..terutamanya laksa yang mama saya masak.

7-tak reti bawak motorsikal.

8-tak pernah langsung wakil sekolah dalam bende2 sukan ni..sekali pun tak pernah..even hari sukan sekolah time skolah rendah aku tak pernah pergi.

9-pernah kerja kat kedai buku lepas habis spm dulu, dan lepas IB dulu kerja kat kedai buku kat sekolah menengah.

10- pindah sekolah rendah sebanyak 3 kali dan mama kate ktorang pernah pindah rumah sebanyak 12-13 kali camtu laa.

11-saya sangat suka warna purple dan brown.

12-okey.dah la tu.10 je kot kan...haha~

3 comments:

sizuka[Izzati] said...

ena single?nak kenallllllllllllllll.

nanti kite rempits yawww.patutlah ayu je.tak reti bawak moto ye awok nih.heeee.

Anonymous said...

awak single lg tak...tak cakap pun

cik nina said...

izati-- haha..ayu ke?aku ganas la weyh..kakaka~orait..nnt aku btaw ena ko nak kenal dgn die.. auwww~

anonimes- haha.pegi la tanye tuan badan tu sendiri..mane maen anonimes ni~