Saturday, November 26, 2011

hop card


okeyyy.pengajaran untuk hari ini.
jagalah kad hop anda baik-baik okey.
kalau tak nanti, kalau patah macam aku punya ni,
nak ganti kad baru kena bayar sepuloh dollar.aiyorrr.
takde pilihan lain, terpaksa la jugak aku beli kad baru and transfer semua balance kad lama ke kad baru, sebab ada lagi balance dalam 30 dollar camtu dalam kad lama.huk2. T__T

p/s:kegunaan kad hop ialah untuk nak naik bas tu.murahhh wooo.kepada sesiapa yang takde kad hop lagi silalah buat ek. bayangkan one way ke avondale sepatutnya $4.50, tapi dengan adanya kad hop tu, jadi $2.70 je taw. hihi~

No comments: