Monday, January 2, 2012

cuti.dah.berakhir

ada yang cakap/tanya aku,

"ehh, ko stay auckland for the whole summer ke?"
"pesal tak balik mesia weyh?cuti kot.best wooo balik mesia, dapat mkn durian."
"watpe je weyh kat sane tu tak balik?..3 bulan kot cuti.jom cuti2 mesia"
"rugi ko tak balik, terlepas banyak kenduri kawen orang-orang penting okes"


hik hik.ada gak yang betulnya.
tapi apa-apa je lah kan.
maybe ini summer terakhir aku kat sini.
so, yeahh.setakat ni hampir berjaya menempuh sepanjang summer di sini..
well, for everything you have missed, you have gained something else,
and for everything you gain, you lose something else
.

Tak boleh la nak tamak sangat..iye dak?


ayuh.siapkan diri untuk summer school yang bakal start lusa ni.

Bismillah.semoga yang terbaik dapat dicapai pada tahun 2012 ini

p/s: cepat betul masa.dah 5 tahun tinggalkan sekolah, dulu time sekolah ada gak berangan camne la aku 5 tahun nanti.sekarang boleh fikirlah tentang 5 tahun akan datang..apa yang dah dicapai setakat ni.hurmmm~

3 comments:

fareha said...

good luck baby!

sizuka[Izzati] said...

goodluck rose sayang~!!!

cik nina said...

thank you to both of u..
p/s: rindu korg!