Monday, February 27, 2012

self-reminder



p/s: hadui.penatnye lah memilih, menyusun semua subjek yang harus diambil.clash sini sana.kelas itu ini dah full.kelas ni tak minat.kelas ni wajib.huuu.

Sunday, February 19, 2012

lantern festival 2010 & 2012

semua gambar time lantern festival 2010 ialah yang belah kiri, kecuali gambar yang kedua tu.


gambar sebelum bertolak ke lantern
2010: depan HUIA
2012: dekat federal street


pintu gerbang masuk pun still sama.


still tanam padi yang sama.


lembu kuning dan kanak-kanak riang yang sama.


tanglung di pokok masih yang sama.

naga kuning yang sama.

bulan dan bintang yang sama.


dinding merah yang sama.

pakcik yang sama.



huuuu.almost everything are still the same.

cuma ada la beberapa yang baru macam:



ada naga pink sebab tahun ni tahun naga ek.

oh.menyesal tak beli murtabak ni sampai dua hari tu.huu.

Thursday, February 16, 2012

Tuesday, February 14, 2012

two years ago

haha.saja mengimbau dua tahun yang lepas.
tarikh yang sama pada hari ni, 14 febuari 2010.
lokasi: KLIA



okey.sekarang dah tahun akhir.
cepatnya masa (?)
all the best rakan-rakan.
semoga segala urusan kita semua dipermudahkanNya.
amin.

Thursday, February 9, 2012

13



arakian, berakhirlah nanti summer school 13 feb ini.

pray for me :)

p/s : tak pernah exam dua paper serentak pada hari yang sama :(

Wednesday, February 1, 2012

class

huuu.penat la jugak summer school ni ye.terkejar-kejar.
dua subjek yang diambil sebenarnya agak beratlah jugak.
setiap minggu ada assignment,
eh.baru anta tadi, atau belum sentuh lagi assigment before tu dah ada yang baru or tiba-tiba eh dah ada test.hehu..


tak boleh merungut ye rose.
dalam dua minggu lagi final exam kamu.hoyeh hoyeh.
sikit lagi tu.bertahan dan fokus :)