Tuesday, March 27, 2012


it's hard to wait around something you know won't happen,

but it's even harder to stop waiting when you know it's everything you want.

Friday, March 23, 2012

The Smiths- Please, please, please, let me get what i want

Good times for a change
See, the luck I've had
Can make a good man
Turn bad

So please please please
Let me, let me, let me
Let me get what I want
This time


Haven't had a dream in a long time
See, the life I've had
Can make a good man bad


So for once in my life
Let me get what I want
Lord knows, it would be the first time
Lord knows, it would be the first time


Wednesday, March 21, 2012

wordless wednesday



Time is your most precious gift,
you only have a set amount of it.
That is why the greatest gift you can give someone
is your time.

#nowplaying Sunshine by Lil Flip

Saturday, March 17, 2012

#drawsomething


eh korang sapa yang ada henpon android or iphone ke tu kan, meh la download game ni.
hahaha.best kot benda ni.
search je Draw Something Free.

benda ni boleh buat release tension pastu gelak2 tengok lukisan orang lain lepas tu kena teka apa yang diorang lukis sebenarnya.
tak pun if ngantuk2 dalam kelas boleh main game ni kejap. errrr(?).
lepas tu nanti turn kita plaks untuk lukis n suruh orang lain teka apa yang kita lukis.heee~
lepas tu nanti kumpul coins boleh beli warna-warna lain.yeayy.





Thursday, March 15, 2012

Too Much to Do, Too Little Time.

haihh, tiba-tiba dah third week of school.
tiba-tiba dah berderet assignments kene submit.
tiba-tiba nanti dah easter break.
wuu.
sekejapnya masa.
tak mahu.tak mahu.
:(

Sunday, March 11, 2012


I dont need it to be easy, I just need it to be worth it.

Friday, March 9, 2012

=)


Maths 328 : Algebra and Applications
Medsci 100G: Human Mind and Body Relatnshps
Stats 210: Statistical Theory
Stats 302:
Applied Multivariate Analysis

[belajar rajin-rajin wahai cik rose nina, sila jadi rajin]

;)

Saturday, March 3, 2012

craving

ok.hari jumaat yang paling rileks la kottt untuk sem ni.
sebab ade satu kelas je, iaitu kul 4-5 ptg.
maka dengan random lepas habis kelas tu, main redah je hujan gerimis pergi tunggu bas dan pergi chocolate boutique kat parnell.muahaha..setahun sekali pergi tempat tu.ok la tu.
first year pergi bertiga.second year pergi berempat.third year pergi sorang2.
ngeee~

mase tengah tunggu waffle siap, snap pic ni.random.
dah ada no camera sign dalam kedai tu, tapi konon2 texting n snap jugak kan.degil.
kedai tu kiri kanan penuh display chocolate comey2.
tapi terbeli la jugak beberapa fortune cookie...alaa..bende yg bila kita bukak time nak makan ada msg dlm cookie tu, tapi dalam case ni chocolate la.

so inilah mesej dalam chocolate yang aku dapat.heh.

tengok sekeliling.ada org order hot chocolate.ada yg mkn cake.heh.macam2.
waffle sampai.makan lambat2.teringat izzati.oit izzati.aku rindu ko okes!.
rindu bergelak tawa sama-sama.

mampu ke aku nak habiskan sorang2?sebab takde la selera sangat pun.
saja gedik kan.muahaha.


okey sikit lagi nak habiskan.
yummy yummy.

heh.okey.kenyang.tak dapat nak habiskan pon aiskrim sedap atas waffle tu.


have a nice weekend everyone.
okthanksbye.