Saturday, May 26, 2012

oh lalalala.

dulu masa kecik-kecik, ada jugak kadang-kadang terfikir.haihh.
kan best if ada kakak.kadang-kadang jadi anak sulung takdelah best sangat.haha

eceh.
 *********************************************

masa mula-mula kenal Lala kan, (masa trip pergi Cape Reinga).eh budak ni macam budak-budak betol la.sangat hyper, suka gelak, comel.
Lepas tu, mula kenal makin rapat.Then makin rapat. Lepas tu mula spend masa together.gelak sama.main sama-sama. Lepas tu pergi trip Queenstown time winter last year, dengan Syafiq dan Hadi sekali..



Kadang-kadang before pergi kelas boleh plaks singgah rumah Lala, or we had lunch together.
Ada je benda nak borak, gelak dan share sama-sama..Lepas tu kitorang ni selalu duk texting via hp lah, inbox fb lah. Borak macam susah or lama je tak jumpa.haha.
Haihh.kamu dah nak balik for good ye awal July ni.

Thanks for everything Lala. You're such a good friend to me.Sweet, caring, understanding.hahaha.Walaupun Lala lagi tua dari Rose, tapi tak rasa pun camtu.miahaha~

No comments: