Monday, May 21, 2012

some people


korang pernah came across benda-benda kat bawah ni masa duk scroll timeline facebook/twitter ke?haha.mesti pernah laaaaa..haaa.benda-benda kat bawah ni contoh je laa..ada yg aku reka, or memang copy paste pastu edit-edit sikit.

"kitew takde mood la today.bosan sangat2.meh la msg2 kitewww" 
"nak keluar makan dgn boiprengg tercayang la jap lagi.hik hik.yeyy!" 
"kenapewww dia tak nak layan titew lagiii.titew sedih la camni :(" 
"awk, kenapa awk buat camni..kiteww sedih la camnih..kiteww tak nak makan lewwwww..kitew sakittt taw tak..sanggup awk buat camni" 

*tepuk dahi*

lepas tu ada plaks yg jenis tak sampai setengah jam sekali nak update status facebook.hadui.
dalam hati aku cakap, haaa.pergi buat akaun twitter laa..
dalam hati teringat dah dekat 3 minggu gak la aku deactivate twitter tu 

oh well.
ada bagus dan tak bagus ye buat macam tu.
terpulanglah ye.
cuma kadang-kadang, hurmmm.tak tahulah.


me and lala berSMS cakap pasal topik ni

hell yeahh..too much carried away during expressing your inner-selves on the internet is no gooooood to your health maaaaaaa!
okey okey ini last >.<
lepas aku baca perenggan bawah ni, terus aku cakap dalam hati, "very the wow lahh adik ni when she expressing herself about her feeling towards someone special"
hek hek.(okey okey,of course dah tukar bukan nama sebenar dan sikit2 ayat dalam blog tu)
soryyyy..copy paste again from her blog.heeeee~

tentang kita - biar kita sendiri yang rasa, biar kita sendiri yang simpan, biar kita sendiri yang pegang. persetankanlah dunia yang sedang mencemuh wati bila wati mahu berdiri tegak bersama kamu. wati takkan beralih walau mereka menyabitkan wati sebagai pendosa. wati tahu siapa kamu di mata wati, maka, usah kamu gusarkan kalau-kalau wati terpaksa menentang sekalian manusia demi kamu yang satu.

ingat, wati akan sentiasa ada untuk kamu.

again.very the wow.huehuehue.
i rest my case now

No comments: