Saturday, June 30, 2012

tamak


lepas habis exam tempoh hari, keluar date dengan housemates.hihi.
yelah.sebab lepas tu nanti diorang pergi welly dan christchurch, diorang balik nanti aku dan ena plaks yg pergi christchurh..bila kitorang balik dari christchurh, diorang takde pergi coromandel plaks, bila diorang balik, aku dan ena plaks pergi ________ eh eh.haha.main-main je.



sambil makan ice cream (time winter jugak la nak layan ice cream kan.hadui) sambil main jenga..rasanya nak sebut jenga tu, jen-ga, bukan je-nga kot.haha.huuu.tiap kali nak keluarkan blok kayu baru untuk nak letak kat atas sekali tu tak konfiden langsung.selalu nak pasrah je benda tu akan runtuh.tapi okey laa.bukan sebab aku benda tu jatuh kali ni.muahaha.


actually tajuk post takde kaitan dengan post kan.haha.okey la.bila sampai kedai ice cream rambang mata tataw nak amik perisa apa.kupon plaks ada berapa je yang boleh redeem.rugi plaks tak beli kupon banyak-banyak.haaa.TAMAK la tu.orang tamak selalu rugi tahu =P


heee.ni bukan my housemate, tapi my lil sis  kat kedai ice cream yang sama :) snap this pic masa diorang datang sini hari tu..

have a nice day.stay warm and stay healthy okey during winter ni.


No comments: