Thursday, June 28, 2012

we love you :)



 Ahad lepas, familia berkumpul buat suprise farewell untuk Lala

 we gonna miss u!

:(

haih.ktorang yg nak suprisekan Lala, sekali Lala plaks suprisekan kitorang.(suprise ape tu rahsia.hu)
memang nk kena cubit Lala ni.kitorang buat simple2 je.makan2 kat mamak tapas then lepas tu?heh.
since Lala dah lama request nak karok dengan familia, marilah penuhi request permintaan dia.so kitorang straight pegi karok lepas makan makan.haha.dua jam kot.lepas gian la sebab last karok kat Auckland ni time tahun lepas.ngeh2.




All the best Lala praktikum kat mrsm kota putera nanti.awak comel.mesti ramai murid2 suka cikgu comel macam awak.kelakar, peramah, baik hati.heee~

jumpa awak di Christchurch isnin depan nanti :)

No comments: