Thursday, July 26, 2012

add.drop.swap.edit









penat tahu nak susun jadual.
pilih subjek sendiri.lepas pilih kena check kena tak dengan requirement.
ape prerequisite yang ada.etc.
lepas tu try masuk semua kelas yang ada.haha.
rasanya tiap sem macam tu.kecuali masa first year.
tak nak subjek ni sebab kelas awal pagi sangat.
tak nak subjek ni sebab ada banyak programming
tak nak subjek ni sebab banyak discussion and presentation
tak nak subjek ni sebab banyak essay kena tulis
tak nak subjek ni sebab kelas habis lewat petang sangat.dah malam.


lepas tu pening.miahaha. lepas tu clash sana sini jadual.
kena susun balik.pilih semula.klik lagi dan lagi.
tunggu concession requests lepas.before tu mengarang kenapa nak apply concession

 

mula-mula


lepas tu


lepas tu lagi


FINALLY.
pheewww.

No comments: