Monday, July 23, 2012

new addiction

ehem.
dah nak balik for good baru discover benda ni.hadui.

taraaaaaa~



abaikan surat khabar cina kat latar belakang tu eh.buat lapik kat meja mkn rumah ni.
takde siapa yg boleh cakap/tulis cina kat umah ni.

hoho.manyak sedap ini coklat wa cakap sama lu.
mula-mula memang rasa macam teragak-agak nak letak dalam bakul shopping tapi sebab perisa macadamia dah habis masa tu, maka tangan macam ringan je kan nak cuba-cuba la kononnya.
haiyaaaa.sekali dah suka sangat la plaks.huuu.jatuh cinta pandang pertama, tapi dalam kes ni kunyahan pertama kot.haha.

haippp.ini semua sebab ada orang tu mengidam nak makan coklat whittaker lah katakan.
tapi dia tak nak yang almond, coconut,hazelnut, caramel etc.
[ape motif list semua perisa whittaker kat sini.hoho.abaikan]..
dalam banyak-banyak perisa sedap whittaker, dia tetap nak yang tak ada kacang or etc dalam tu kan.lepas tu aku pening yang mana satu pilihan hati..lepas tu baru sedar kewujudan percentage cocoa tu.33%, 50%, 62% dan 72%..muahaha.tergelak sorang-sorang kat situ.sebab selama ni memang amik almond, macadamia or caramel.tak pernah pulak membelek perisa yang lain.tu yang amik peanut butter tu sebab macam cool je perisa tu.woot woot.



haaa.dah puas hati dapat coklat idaman hati [?]

p/s: korang yang tak pernah makan whittaker peanut butter ni please lah try okes?haha.dah macam promoter aku ni.


No comments: