Thursday, August 23, 2012

girlfriends

still dalam mood raya.3 syawal kot.orang orang malaysia still sibuk beraya.hik3.
but five of us, decide nak makan ice cream.berayalah kami di kedai ice cream.

 

memang my favourite lah makan ais krim gini kan.wuuuu~ gemoks.
ada kedai ice cream baru kat Shortland Street.baru ke?baru jumpa kot.haha.
tak sangka satu scoop banyak gila.aku tak larat habiskan.nasib baik tak tamak amik dua sebab satu scoop= $4 tapi dua scoop $6. see see.nampak penjimatan di situ?tapi if dah satu scoop pon aku tak larat habiskan tak yah duk tamak la amik dua okes.
 




No comments: