Monday, October 29, 2012

short lesson



heh.something random from internet.
mungkin betul, mungkin salah.
u decide.. :)

Wednesday, October 24, 2012

Dua Hal

dua hal yang mesti dilupakan:
1-kesalahan orang lain kat aku
2-kebaikan aku kat orang lain


dua hal yang mesti diingat:
1-kesalahan aku kat orang lain
2-kebaikan orang lain pada aku



Wednesday, October 17, 2012

senior dan junior



haih adik sorang nih.hek hek.nakal ni tak buat assignment.
everytime dia kena buat assignment maths 108 tu, dia akan msg aku untuk tolong dia.hek hek.tapi aku suka je tolong sebab maths kot....touching2 gak la everytime lunch/dinner or lepak dgn budak ni bila dia cakap nanti confirm rindu kat aku bila next year aku dah takde kat sini.wah3...
aku ngaku aku bukan senior yang baik.hadoi..tapi okey apa,jadi pendengar setia.
rasa bersalah je kadang2 everytime dia ponteng usrah je, dia ajak aku keluar lepak sama.
tak leh nakal sangat ni dik.jangan ikot perangai akak yg tak baik ni..pengaruh buruk..
adik-akak?huh..tak pernah guna kot..rasa kelakar je bila dia panggil orang yg lagi muda aku "akak".adey..
all the best Tasha.aku rindu ko banyak nanti.almost everyday kita texting banyak2..
nanti aku kat mesia msg la banyak2 lagi.huu.rindu.



****



 
ni akak yg memang almost everyday aku msg dia banyak2 jugak.
rasa macam dekat, Princeton-Federal je."akak"?,hakhak.memang takdela nk panggil dia akak perangai macam budak2.tak sabar nak jumpa dia kat mesia nanti.hik3.
yup.dah final week at uni.sobb sobbb sobbb T____T
rasa macam tak percayaaaaaa.
*lari jauh-jauh*

**lari pegi Quad cari makanan..hek hek**




Distance means nothing when someone is worth everything


Sunday, October 14, 2012

eh.




 gambar moyang dan nenek masa muda




 gambar nenek yg belakang sekali.


thanks mama sebab scan n upload gambar nenek.hihi.

Friday, October 12, 2012

tersentuh.

why lately senang sangat terasa hati.
even benda benda kecik senang sangat mata berair.
orang ni cakap sikit terasa.orang refuse permintaan/pelawaan sikit terasa.
semua nak terasa hati susah la beb.haih.
kenapa ni rose?suka fikir pelik-pelik.
kalau ini.kalau itu.mungkin ke camni.mungkin ke camtu.
tak perlu kot banyak sangat fikir.
memang la tak nak fikir, konon nak ikut the flow.
tapi akhirnya terkenang jugak, terfikir jugak.
haih.haih.
keep calm.
:)

Tuesday, October 9, 2012

nescafe

another two weeks of school before the study week begin.hehu.
marilah merajinkan diri supaya tak ponteng kelas dan kalau boleh datang kelas di awal waktu.
the last two weeks sebagai seorang pelajar universiti.ngeh2.
yup.nervous je nak final exam.

p/s: dah seminggu lebih masuk bulan oktober baru nak update blog.
memang tak nak bangun-bangun.takde sape nak kejut walaupun september dah habis.

oh.dapat free drink tadi.lepas habis kelas beratur kat Quad.dapat air free siapa tak nak.