Wednesday, October 17, 2012

senior dan junior



haih adik sorang nih.hek hek.nakal ni tak buat assignment.
everytime dia kena buat assignment maths 108 tu, dia akan msg aku untuk tolong dia.hek hek.tapi aku suka je tolong sebab maths kot....touching2 gak la everytime lunch/dinner or lepak dgn budak ni bila dia cakap nanti confirm rindu kat aku bila next year aku dah takde kat sini.wah3...
aku ngaku aku bukan senior yang baik.hadoi..tapi okey apa,jadi pendengar setia.
rasa bersalah je kadang2 everytime dia ponteng usrah je, dia ajak aku keluar lepak sama.
tak leh nakal sangat ni dik.jangan ikot perangai akak yg tak baik ni..pengaruh buruk..
adik-akak?huh..tak pernah guna kot..rasa kelakar je bila dia panggil orang yg lagi muda aku "akak".adey..
all the best Tasha.aku rindu ko banyak nanti.almost everyday kita texting banyak2..
nanti aku kat mesia msg la banyak2 lagi.huu.rindu.



****



 
ni akak yg memang almost everyday aku msg dia banyak2 jugak.
rasa macam dekat, Princeton-Federal je."akak"?,hakhak.memang takdela nk panggil dia akak perangai macam budak2.tak sabar nak jumpa dia kat mesia nanti.hik3.
yup.dah final week at uni.sobb sobbb sobbb T____T
rasa macam tak percayaaaaaa.
*lari jauh-jauh*

**lari pegi Quad cari makanan..hek hek**




Distance means nothing when someone is worth everything


No comments: