Thursday, November 29, 2012

haiiiiiiiiiii.......

dah genap seminggu dekat mesia.hehu.
gembira je sampai mesia.
sedih.rindu Auckland.
nervous nak lapor diri kat MARA.
macam2 feeling lahh..

btw, rupanya banyak gak benda kena buat.huu

1-tukar IC baru.IC tu still gambar darjah 6 taw
2-photostat semua sijil2 n dokumen2.sediakan semua dokumen2.huu
3-lapor diri kat MARA
4-nak jumpa Familia
5-kemas sikit bilik.jangan salah paham ek.bilik kemas dah.cuma kena buang brg2 yg tak perlu sket
6-ready untuk interview (microteaching etc)
7-hidupkan lesen memandu


p/s: rumah dah ade intermet.woot woot.


Sunday, November 11, 2012

kemas.kemas


haih.before exam punya la semangat nak kemas barang.
tapi dah habis exam, tak start2 pun kemas barang ni camne.
lepas buat garage sale hari tu, ampaian, rak baju, rak buku, rak kasut semua dah diangkut junior..so, semua barang/baju/buku segala memang letak kat lantai jelah jawabnya...
ni baru bilik, dapur ruang tamu segala memang tengah berterabur..

yang gambar atas tu sebahagian ruang tamu je.hamik ko 2 kotak besar & 1 kotak kecik nak shipping angkut bawak mesia.apa yg banyak sangat entah.haha.

tinggal aku dan Ena je so memang tak jadi apa la.
tengok movie, guling2 kat katil, jalan-jalan

bye.nak sambung tengok movie.


Wednesday, November 7, 2012

Clocks, Coldplay



Come out of things unsaid,
shoot an apple of my head (and a)
Trouble that can't be named, tigers waiting to be tamed (singing)
You are, you are

Confusion never stops, closing walls and ticking clocks (gonna)
Come back and take you home, I could not stop, that you now know (singing)
Come out upon my seas, curse missed opportunities (am I)
A part of the cure, or am I part of the disease (singing)

You are [x6]
And nothing else compares
Oh no nothing else compares
And nothing else compares


Tuesday, November 6, 2012

Saturday, November 3, 2012

november

haluuuuuuuu.

bulan ni saya akan balik ke tanah air tercinta.
3 tahun kat bumi Kiwi ni.
jujur.memang sudah jatuh cinta sama negara ini.
tapi apakan daya, harus pulang ke tempat asal.
semoga semuanya dipermudahkan.
amin.