Tuesday, February 12, 2013

tomorrow im going to lenggong









hewhew..sempat lagik tu update blog kan.
hoh.bace tajuk macam nak pergi mana je.

okey.the story is im going to attend 2 week course.
there is two part, first in lenggong , second in kuala lumpur
urghhhh.mencik mara bitaw semua last minute.memang suka kan wat perangai camtuh.
cube bayangkan org tu tgh jalan2 takde line tepon ke.mara bg sms je suruh check kat website diorang untuk tawaran kerja tu.haiyak.pastu tak bg masa at least seminggu pulak tu nak prepare semua benda.sesuka hati je kan.
yang paling geram kenapa tak nak bitaw terus dapat mrsm mane kat website tu.
suke lattewww nak kita maen teka2.
nanti opocot tekezut dapat mrsm xxxx ke kan.
serious tak ready.mental dan fizikal.dua-dua tak ready.mencik.
mara.pelis berubah.jangan buat huru hara kehidupan org pelis.
nak jadi cikgu kot.
kena la bagi persediaan kat bakal2 guru ni supaya diorang lebih bersedia berkhidmat.
ecewahhhhhh.

ok.stop bebel pasal tu.
dah siap kemas pun.dah makan tengahari bersama keluarga tersayang.

say hi to miss nina okes.tapi ai bukan nak menyanyi uolsss..
ai nak mendidik anak bangsa jadi insan berguna.
hiks hiks.
sehingga bertemu lagi di masa akan datang yang tataw bila.
busy mungkin?
heh.

jaga diri uols semua

p/s:bajet blog femes.

Saturday, February 2, 2013