Monday, March 17, 2014

percaya

serius rasa macam tak percaya dah lama betul tak update blog.wuwuwu~
memang macam-macam yang jadi..dan tak tahu nak mula dari mana pun untuk update semua benda.

so, macam tak percaya jugak dah genap setahun dua minggu bekerja.hoho~
alhamdulillah...penat tu jangan cakap lah.
kerja apa yang tak penat kan...tengok-tengok dah bulan 3 2014
tiap sabtu kerja dan hari ini ahad pun kerja.
gila tak gila gak la tiada rehat langsung...malam dan petang pun still masa dengan budak lagi.
kerja-kerja kerani pun still kena buat.
huks.

cepat cepat cuti sekolah 22 Mac-29 Mac.hoorayyy~