Saturday, January 24, 2015

Hari Sabtu

kalau korang cakap hari Sabtu ni apa yang terbayang di fikiran?
weekend!..bangun lambat!..spend time dengan family.

urghh.aku menyampah betul kalau ada sekolah ganti.
sorry to say la.but seriously.
aku takde mood sangat kalau nak mengajar hari Sabtu ni.
sebab apa?sebab esok dah Ahad dan weekend aku dah habis.
so for this month basically memang tiap Sabtu kerja.bikin panas.woha!
next Sabtu pun ada program di sekolah maka berakhirlah Januari 2015.

errrrr..motif update blog?takde ape pun.tengah tunggu The Originals Season 2 Episode 10 duk buffer tak habis.penat plak menunggu so decide bukak blog walking then taraaa~ hasilnya ter update lah blog.hikhik.

oh ye.dah habis tengok Greys Anatomy Season 1, 2 dan 3 ye.harhar.yeahh.tahu je series dah lapuk pun tapi suka tengok sebab ada doktor Bailey.i adore her character in that series.sometimes funny, serious dan sangat komited kepada kerja dia walaupun kadang-kadang garang gila dan annoying.
thanks kepada yang tolong download kan season 3 tu ye,hihi.boleh la tolong download lagi.
aku rasa lagi suka tengok series cth: Vampire Diaries, Gilmore Girls, The Originals etc sebab kita boleh dalami watak-watak tu.best.compare to movie ni kejap kejap je.so baik tengok series walaupun kadang-kadang meleret tapi still best.

mihmih.aku rasa dah tahu kenapa update blog.
patutnya kena pulun buat assignments yang sangat berlambak tu.
kena buat lesson plan maths form 5, form 2 dan add maths form 3..
kena buat modul pt3 form 3
kena buat modul homeroom
kena buat slideshow nak mengajar sebab sekarang ni aku sorang-sorang handle form 5 sebab takde cikgu lain ajar form 5.penat gila!

urghhh.
stres.
dah habis buffer kot The Originals Season 2 Episode 10
nak sambung tengok.bye


Friday, January 23, 2015

23012015

yeahuu.gaji dah masuk semalam.
bayar itu ini, tinggallah cukup-cukup untuk next gaji masuk plak.
macam tu la keja makan gaji ni.baru hidup seorang dah terasa jugak la..
macam mana la nanti kan kalau dah lebih dari seorang nanti.hehe.
yelah.makin lama makin banyak tanggungjawab yang ada.
moga makin kuat untuk menempuhi kehidupan mendatang.

Friday, January 2, 2015

happy new year!

ahaks.
page 2/365

motif update supaya nak bagitahu blog ni still wujud.
tuan blog alhamdulillah sihat.
azam 2014 konon nak update blog ditiup angin selalu.

maaf andai diri kurang sempurna
maaf andai terkasar bahasa
maaf dan sekali lagi maaf

im not ready for 2015.
may you will be wonderful to me.