Friday, October 23, 2015

graduasi

First time jadi Setiausaha Majlis Graduasi ni.Alhamdulillah pengalaman baru..walaupun memenatkan dan memeningkan kena buat macam-macam surat, memo meeting dan minit mesyuarat etc tapi banyak belajar benda baru which is kinda interesting jugak lah plus dapat kenal dan tengok macam-macam perangai manusia.

Tahun ini ada dua orang pelajar Ting 5 tak dapat graduasi sebab 3 kali gagal Add Maths.aiseyh.kesian jugak tapi syarat yang ada kena patuhi.

apa lagi ya.oh.pelajar Ting 2 pun dah habis Checkpoint.kita tunggu jelah result mereka next year nanti ni.berdebar jugaklah..entah apa-apa result yang dapat nanti akhirnya kononnya melambangkan cikgu tu jugak bagus mengajar atau tidak kan.hehehe.begitulah mentaliti semasa.

Gambar ni diambil tahun lalu masa jadi guru pengiring Karnival Matematik di MRSM Kuala Krai