Thursday, November 5, 2015

No No No No November

Hai.
Konon drama la tu tajuk post ni.
Kekeke.

Takde apa pun sebenarnya.Saja nak cakap dah masuk November.
Rasa macam tak percaya umur dah 26 tahun 5 hari..lagi 4 tahun nak jejak 30.oh no.

Apa yang nak update ek.

Sekarang suka tengok TV series Castle, Forever, The Mentalist, Criminal Minds
The list goes on.Sejak ada Astro kat rumah memang mengadap jelah.banyak cerita best..terleka la kejap kerja yang menimbun.

oh ye.congrats All Blacks..berturut-turut jadi juara..2011 dan 2015..hihi..how time flies.

lagi 3 minggu nak balik semenanjung.hoyeh.kerja assignments UPSI semua ke laut..tak buat apa-apa pun lagi..

Heyyy..apa ni semua benda naik harga oiii..strehh la.hikhok..if harga barang-barang naik lepas tu gaji naik banyak every year ok jugak.. T__T

hampir setiap hari masak di rumah.alhamdulillah..jimat dan berkhasiat gituhh..tapi menu biasa-biasa je..rebus,sup, tomyam,goreng repeat semula.hahaha..







Dinner Form 2 hari tu..dengan anak-anak homeroom..meriah la dengan kambing golek lagi.nyumsss sungguh laa..tahun depan depa ni amik PT3 pulak..kejap je masa.

okeyy..
nak sambung marking paper menimbun okes..huaaaa