Sunday, March 20, 2011

maths 202


kenape maths 202 best?
-takde final exam
-takde assignment yg kene submit sampai pecah kepale
-best dapat gaji sebab jadi tutor budak2 maths 102 time diorang tutorial dengan marking paper assigment diorang nanti
-blaja camne nak mengajar, yela.. suppose nanti balik mesia kene mengajar, tapi basic ilmu nak mengajar langsung takde camne tu
-seronok dapat tengok budak2 time tutorial tu jawab soklan2 maths pastu tanye2 soklan.hik3~

kenape maths 202 tak best?
-tak nak cakap



kene pakai name tag ni time jadi tutor budak2 maths 102.saya dan amalina sama group.





;)
i love teaching

4 comments:

sizuka[Izzati] said...

hohhhhhhh muka cikgu dah ada dahhhhh~

rose_idah said...

enna bg kebenaran ke letak gambar dia ni...

Anonymous said...

oit2.sile delete gmbr sy n letak gmbr sndiri ye. terimakasih.

cik nina said...

sizuka--hoh~

mama--hik2~

ena-iye2.da delete.waa..soryyy~