Thursday, September 15, 2011

Day 07 - A picture of your most treasured item

sambungan dari post ini


okey.tipu je.
bukan objek dalam gambar di atas yang paling berharga.

ya, memanglah aku sayang habis kat ipong 4 ni..sebab yelah.
lama gak decide nak beli or tak kan hari tu..haha~

tapi, sebenarnya, benda yang aku paling sayang ialah:
..
....
.......

taraaaaaaaaa.....

Friendship isn't a big thing - it's a million little things.

Friends are relatives you make for yourself.


hihi~ yup2..nilai persahabatan dengan diorang bertiga ni lah yang buat aku rasa special sangat sangat taw.yelah..sejak kat KMS kami semua kenal as classmates, then kat auckland kawan coursemates lepas tu second year ni dah duk serumah plaks..insyaallah tahun depan pun serumah gak :)

thanz for everything ye housemates sekalian
.ena.diba.qila.
korang memang best.
=)

No comments: