Wednesday, August 6, 2014

anugerah syawal


heyy.dah lama tak upload gambar kat sini.

a longgggg time ago i guess.
and i know dah takde reader pun kat sini.
its okeyyy..i menulis bukan untuk orang but for myself supaya di kemudian hari i remember what happened in the past and it can be a lesson or reminder or my future kids can read nanti.ewah.

i love this dress
the black blouse : rm 30 and the yellow skirt : rm 25 and scarf : rm 5
yeayy.i love mix and match.

tahun ni punya raya okeyyy laaaa. raya with le family.
tak beli baju baru coz guna baju graduasi yang last year je.

comel kan my parents?mama siap pakai peplum lagi.kiyut!
 i'm blessed.....
love uolss my family ;)

1 comment:

NIA said...

Meletops la cikgu rose ittew hehehe.silent reader ada lg la :P