Monday, April 5, 2010

hari ke-4

ok..post ni random je.

1-hari ini order 13 ekor ayam(10.50 NZD seekor), 5 bungkus daging(yg harga 10NZD sebungkus), 12 bungkus roti canai yg 1NZD(1bungkus=4 keping) dan lain2 bende kat kedai mohamad..nanti esok diorang deliver kat HUIA ni

2-semalam, daylight saving telah berakhir..so, kini telah kembali ke waktu asal..the clocks go back one hour..senang cite, beza waktu dgn mesia sekarang ni 4 jam awal, bukan 5 jam awal lagi macam dulu..

3-semalam, percubaan untuk belajar kek tiramisu berjaya..thanz kpd kak nana yg ajar kami buat kek yg sgt sedap tu..siap masak mihun sup lagi tu..terbaek~

4-telah baca 1/3 novel "the other side of the story"

5-berjaya gagahkan diri untuk buat tutorial 4 maths 150

6-tadi baru bukak email..si david kate assgment maths 162 sudah ada untuk di download n untuk disiapkan...gagagaga~

7-fish burger yg mcm ala2 fillet tu, bila masak dalam oven..letak pulak cheese atas tu..mkn dgn roti...adoi..seperti mahu makan berkali2 la pulakk..

8-tadi pegi gym, tutup rupanya ari ni..cisss~so, pegi joging dgn qila kat auckland domain

-sekian-

2 comments:

it'sme said...

dah hari ke 6..aku x stress kot lg...haha

cik nina said...

yeahh..mari menyiapkan segala assignment..hoyeh hoyeh~