Monday, June 13, 2011

Day 04 - A picture of your night

sambungan dari post ini









errrr..tak paham sangat yang ini.
tapi yang aku paham letak je ape2 picture tentang apa yg kita buat malam-malam ke?camtu?hahaha~

okey laa.selain, makan tidur study tengok movie semua tu time malam-malam, tak kan nak letak gambar boring tu kan..so, aku rasa, aku nak pilih gambar kat kedai mamak tapas kat auckland ni laa.. sebab, setiap kali pergi sana memang pergi malam je..kecuali time sambut birthday husna hari tu je pergi sana time siang-siang...hihihi~ada la dalam 5 kali ke dah pergi sana, tak ingat laa..hoho~

so, pics kat atas ni semua masa sambut birthday wan yg ke 21..hik2.

oh ye.btw, if sape2 nak tempah kek birthday, boleh lah buat tempahan kat majod..mane la taw tak sempat nak masak ke ape ke, tak nak kantoi dgn housemate ke kan, majod kate die sedia menerima tempahan.hoho~aku dah promote kat blog ni.gambar cheescake kat atas tu mmg dia yang buat laaa.SEDAPPP.
kek majod memang terbaikkk laa..cheese cake ke, kek pisang ke, brownies ke, kek coklat ke, semua tu majod terer buat taww.
hik2.

ok.

bye bye

4 comments:

fareha said...

wah, berbakatnya En. Hilmi dlm baking membaking ni yerk..hahaha

rose linda said...

kak nina, npe deactivate fb?

cik nina said...

fareha- yup2.sangat!!..segan dowh dgn dia..haha..

linda- sebab akak nak exam la..nape2?

rose linda said...

saje tnye.huhu.