Friday, September 4, 2015

sembilan

bertabah jugak la aku tahun ni dengan form 5 SPM dan form 3 PT3 sekaligus.hamek ko.hiks.
actually, aku suka je ajar IGCSE ni..silibus okey je.cuma aku risau budak-budak yang slow learner kureng sikit minat dengan format tu..but, I take it as a challenge. hari-hari fikir macam mana nak bagi students suka Matematik. nak bagi diorang in love with Mathematics.hehehe.


so yeah.dah masuk bulan 9.cepat tak cepat jugak la masa.kerja bertimbun-timbun.tak pernah nak surut.bukan merungut atau  mengomel.if tak ada kerja pun masalah jugak okey.so sila bersyukur anda ada kerja nak dibuat..

berdebar jugak nak tunggu result SPM form 5 tahun ni..hehe..cikgu pulak yang risau-risau.students rilek-rilek sahaja siap dah fikir nak pakai apa masa dinner nanti.hebat.

as usual, apa tujuan nak bukak laptop ni tadi..
kena taip surat jemputan mesyuarat Majlis Graduasi 2015.
orait,
tata

No comments: