Wednesday, May 10, 2017

13 Reasons Why

I just finish watching a series. 13 Reasons Why.


The plot is simple. It has 13 episodes.

If you want to know more about the story line, go google yourself.




Mungkin ada yang cakap cerita ni mengada sangat tunjuk watak lemah Hannah Baker sampai bunuh diri. Yup memang betul. Banyak benda yang boleh dibincangkan untuk series ni... Ada yang cakap tak patut tunjuk scene bunuh diri... tapi bagi aku bagus je tunjuk.. the pain she felt during doing it..it is not an easy death.. kesian mak ayah Hannah lepas dia bunuh diri..selfish je sebenarnya ..tapi kenapa dia jadi macam tu?

Bagi aku cerita ni best sebab dia explain untuk setiap watak dan kaitannya dengan Hannah Baker.. Kadang-kadang kite tak sedar the smallest thing we did boleh bagi impact yang besar kat hidup orang lain..jangan ye sesuka hati cakap or buat apa-apa tanpa fikir dulu..







so yeahh..ini quote Hannah Baker.. selamat menonton cite ni kalau rasa berminat..

p/s : Ada buat apa-apa yang menyakitkan hati orang lain tak hari ni?


No comments: