Saturday, October 31, 2009

takde belas-belas dah..



rose, lepas ni ko takde belas2 dah ok??..
belas kasihan je ade..hehu~~




korang tahu tak bende ape kat atas ni??..
(klik gmbar untuk gambar yg lebih besar)
ni gelang yg baby pakai time lahir kat hospital tu..
yela..x nak bg tertukar dgn anak org lain..
hehu...aku rasa tak ramai yg still simpan benda ni..
dalam family aku, tiga2 beradik mak aku simpan benda ni dalam album gambar masing2...siap ada gmbar scan time dalam perut lagi...
terkejut aku bila bukak facebook, tengok mak aku wish befday n siap upload gambar lame2 lagi..hehe..

ni pulak gambar papa tengah dukung aku yg baru lahir..
time tu papa umur 25 tahun..mase ni kat sarawak...
(aku kan lahir kat sibu, sarawak)..

tahun ni, tak sama macam tahun2 yg lepas..
tahun2 yg sudah sambut befday dgn kawan2 asrama..
tapi yg pasti, persamaan ketiga-tiga tahun sebelum ni, termasuk yg kali ni..
ialah semuanya aku tertidur bila sebelum menjelangnya pukul 12 malam..
grrrr..setiap tahun aku berazam tak nak tidur kul 12 malam tu taw..
tapi, memang dah tidur nyenyak la time kul 11 mlm lg..



ok..befday kali ni sambut simple2 jek..
papa n jefry beli cake chocolate indulgence (fevret2)..
mama masak kuew teow tomyam..pastu, bawak semua tu pegi skola adik..
huhu..rindu linda..dah dua minggu tak jumpe..mana tak nya, memang tiap minggu pegi lawat dia..tapi sebab last week die pi kadet polis, so..dah start rindu2 laa..huk2..
linda bagi birthday card yg sgt cute..kata-kata dalam kad tu pun comey2 je..hehe..thanz linda..


to my family..linda, jefry, papa, mama..
akak syg korang semua..thanz for everything..
happy sgt dapat family bahagia camni..hehe..
sorry kalau selama ini akak ada buat sape2 kecik ati..huhu..


kepada semua kawan-kawanku yg wish kat facebook tu..
terima kasih banyak2 ye..
yg thru phone..ada 4 org je yg wish..haha..
bila time call free maxis, aku call la semua kawan2 sg choh..
takpe2, call free celcom ade seminggu lagi..kering la air liur nak ckp lame2..hehu~

ok..sekian~

p/s-gambar2 tak cantik sebab gune kamera hp je..

p/s/s-kita tak dapat nak ukur keikhlasan seseorang yg nak wish ape2 sekalipun dgn hanya mengira jumlah huruf ucapan yg telah diberikan..mungkin boleh jadi juga hanya 4 huruf, tapi ia still boleh dianggap sbg kata2 ucapan yg ikhlas..

;p

4 comments:

Muhammad Hilmi said...

slm..oit..hepi belated besday..sory lmbt skit..hu2

zatiesiska abdul rahman said...

3.5kg? berat tu huhu

husna said...

rose... sori...
smlm wkt ko kol aku x wish pon..
sori...
aku ni mmg ssh nk ingt bday org..
aku ingt bday sndr je
huhu

hepi birthday ek
moga pnjg umurnya dlm kebaikan gitu
serta murah rezkinya gitu

alicia-rnro said...

hilmi-camni r klasmate.lmbat wish..haha..takpe2.

zatie-hehe..berat kan..

husna-terima kasih sahabatku..