Sunday, January 22, 2012

sotong


hooooorayyyyyy..
macam mana nak explain eh perasaan gembira bila nampak sotong ni.
memang la org cakap, hek eley jumpa sotong pon gembira sangat apa kes?
see see see.can you see that? ada sotong yang bukan frozen punyaaa tuuuuu..siap tulis malaysian squid lagiiii..haha..tak pernah nampak kot before ni jadi eksaited la plaks kan =.=
biasanya sotong2 yg ada kat sini semuanya frozen dan tak best.
tiba-tiba ternampak papan tanda jual sotong camni kat pak n save maka harus gembira lah kan?..(pak n save tu macam giant or tesco kot kat mesia)..
akhirnya hajat untuk makan sotong tertunai gak akhirnya
alhamdulillah
:)

No comments: