Monday, November 11, 2013

cuti sekolah

haaa...
cuti sekolah dah start!!..
yeayy yeayyy balik kampung..
kelasss kau mak jah tiap kali balik kampung naik flight..wuuu~
mula-mula best laa..pastu kau muak n bosan dalam kapal terbang air asia tu..
rasa macam 3 jam terbuang begitu sahaja pastu tataw nape skang senang sangat berdengung dan sakit telinga bila dalam kapal terbang tu kadang2..
lepas tu kadang2 puas nak pejam kan mata tak dapat2 dlm flight..ada bau keling busuk la,ada budak kecik asyik menangis la, ada macam2 lah..

kadang2 jeles gak tengok orang lain masuk je flight terus tertidur..bila dah mendarat, mula la kepala aku ting tong..hehuhehu...pastu yang tak best naik flight tu rasa macam menyusahkan family nak kena hantar amik kat LCCT tu...pendek kata tak best lah..apa lagi kalau bab tiket flight yang mahal jangan cakap lah.hukss.pejam kan saja mata ye bila nak beli tiket flight..takdenya main puluh2 ye tiket flight tu kecuali promotion tapi mcm la aku rajin sgt plaks ye dok godekss website tu selalu untuk tarikh2 akan datang..
ye..usya je selalu kadang2, tapiiiiiiiii....entah.


takpe.malas bebel panjang bab tu mari kita ke bab kedua dan seterusnya (baca: lagu tajuk Chantek by Altimet, klik sini kalau nak dengar lagu tu), mungkin..mungkinlah blog ini akan selalu akan update lepas ni untuk cerita/kisah yang terperam or tak sempat share or pandangan aku tentang certain benda...again. MUNGKIN.

hahaha.pelis lah eh hope takde students yang baca blog aku ni.ke ada?mihmih.pegi main jauh2 sana.
yela yela.nak baca, baca senyap2 je lah.tak yah nak kecoh.bukan aku tataw banyak silent reader sini.
hik hik hik.
hi new readers.welcome.
hi pembaca setia.
hope semua dalam keadaan ceria okes.
hidup mesti ceria beb.jangan nak monyok sangat lah!.
selagi kau masih bernafas, kau mampu untuk ubah sesuatu untuk hari esok.

okeng.stop dulu.
nanti update lain :)






No comments: