Friday, November 8, 2013

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness


haih.penatnya mengisi borang SKT etc tu.siapa yang merasainya mesti faham.tambah-tambah plak bila line internet tu slow.bila nak tambah tu, tiap kali tu la kena tekan button save.kalau tak, nanti puffff..hilang semuanyaaaa..
nak isi markah PBS pun satu hal gak.hewheww..loading punya la lembab kan.

huks.alhamdulillah dah key in markah peperiksaan akhir dan PNG untuk tingkatan 1 dan tingkatan 4 untuk maths dan add maths.

works of scheme tak submit lagi.RPH tak setel lagi.5S untuk meja sendiri tak buat lagi.sistem perfailan still tak kemas lagi.huks.nak nangis je.takpe rose.caiyok2.baru tahun pertama kan.banyak je benda kena belajar dalam tempoh yang singkat.next year boleh improve banyak benda dalam pengajaran etc.heh.

harus positif.HARUS.

hewhewhew.
cuti sekolahhhhhhh~
cutilah sangat kan.
marilah pulang ke kampung halaman.




p.s: nakk sangat pergi vacation tempat yang jauh-jauh okes.haih.rindunya zaman belajar yang tiap kali habis final exam.pufffff.....menghilang ke tempat baru untuk di explore.hiks.i need a longgggggg vacation.



No comments: