Wednesday, July 13, 2016

jefry handsome!

muehehe,mengada sangat tajuk!!


Alhamdulillah, my one and only lil bro dah memasuki fasa baru dalam hidup dia.dah habis SPM dan sambung belajar di Politeknik Sultan Idris Shah..

 

unfortunately, I cannot ikut my family hantar dia ke sana masa hari pendaftaran sebab dah balik Tawau. Hari pendaftaran ialah pada 13 Jun 2016..kalau tak silap lepas sahur dan subuh terus my family bersiap dan gerak dari rumah sebab jauh gak tu Sabak Bernam dengan Rawang. Tambahan pula takde highway dan jalan ke sana tu macam jalan kampung sikit so tak boleh nak speed sangat bawak kereta.

 
Belajar baik-baik ye adikku.jangan banyak main sangat.


 
hehe,nak melepaskan anak bujang yang selama 18 tahun ni di rumah,takde masuk asrama tup tup masuk asrama ye..okla tu masih di Selangor dan takde la jauh sangat.


 
nah rasakan kipas di bilik tu rosak...selama ni sedap bilik ada aircond kan.heee~


 
kasih sayang mama dan papa yang bersusah payah besarkan kami adik beradik..yang berusaha memenuhi segala keperluan dan permintaan kami.TERIMA KASIH MAMA PAPA!


so Jefry, kak nina love you so muchhhh....
rajin rajinkan diri tu belajar ye..
bukan mudah nak mudah..memang memerlukan kesabaran, ketabahan dan azam yang tinggi nak belajar tu..banyak dugaan umur-umur camni,tinggalkan yang tak perlu..fokus pada yang perlu..jimat-jimat berbelanja..ingat kami semua ada untuk sokong Jefry.
so jangan sia-siakan kepercayaan kami pada Jefry..
all the best menempuhi satu fasa baru dalam hidup..
take care dan pandai-pandai bawak diri dan pilih kawan tu.
tata~

No comments: