Sunday, October 2, 2016

hello october

i miss blogging.
i miss fish and chips
meowww.

eh?

aku tengok banyak je blog-blog orang sekarang dah tak di update sangat.
yelah.sebab semua orang dah layan Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat etc ect.
so, aku rasa tu antara reason kenapa orang dah tak layan blog sangat.

memerlukan kekuatan, idea, kesabaran untuk mengolah ayat dan menaip idea-idea ke dalam bentuk tulisan kot...dan semangat jugak kot nak bukak laptop dan upload gambar etc ke dalam blog..
tapi walaupun aku dah tak selalu update blog sendiri, aku tetap suka baca blog orang lain. antaranya sebabnya ialah dapat idea resepi, tips travel, tips nak kurus dan banyak lagi lah.

oklah.take care everyone.

bye.

No comments: