Wednesday, July 16, 2008

Berakhirnya...........(hari bersejarah.....)

Hari ini..secara rasminya..
i had DELETE MY FRIENDSTER ACCOUNT...
yg aku ade sjak form 3 lagi..
aku pon x dpt pastikan sgt the reasons why i do that..
tp aku rase, ini lah antara sbbnya:

1-bnyk buang mase aku-cmni, kat bilik aku, alhamdulillah..ade kelebihan..dpt wireless..so,everytime aku bkk laptop..aku mesti nk tgk fs..bile da tgk, kdg2 smpai berjam2..tgk gmbr2 la,page org laen la..baca komen la..post komen itu ini..aku da malas laa

2-malas tgk bnde lagha-yg ni..cth mcm..baca testi2 kat page org..kdg2 leh wat gosip..makin bnyk ak taw psl org laen..mkin bnyk cite yg bkn2 wujud..lg 1, bkn sume bnde yg ak bc n tgk kat fs tu menyenangkan hati..kdg2 wujud perasaan x puas ati,trtanye2..dll...fed up..

tp kan..byk je reason aku spatutnye ade fs ni...
aku rase, korang sume pon leh taw sume tu..

bile da delete tu, ade gak membe2 cam mara,
trtanye2 nape ak wat sume tu..

xpe2..nnt da fly,insyaallah aku wat balik fs tu..
tp wat mase ni,biar dulu laa..


sbnrnya, aku wat kputusan tu brperingkat2..cmni..
mule2,aku mulekn dgn mndelete gmbr2 yg bnyk tu..
then, aku buang list friends yg aku rse x nak da..
then, ak da spend mase baca sume testi2 yg ade sjak aku ade fs..
then, aku da delete yg mane ak rase x ade pape sgt..pastu..

finally..aku wat kputusan utk tamatkn je akaun fs tu..
sdey tu mmg la ade..
sbb slame ni klu bukak email je akan ade email dr fs tu kan..
yg dpt testi la,msg la,friend request laa..tp x pe laa..
blog ni ade..ape2, aku ckp kat sini je..membe2 yg taw blog ni pon..
bley je ctct aku dr sini..


erm.....that`s all.....

2 comments:

aide said...

well...i pun pernah terfikir macam tu..


but i hav no idea nak wat bile..hehe

aliCia... said...

oo..jgn tangguh2 lg..delete jer....