Monday, July 28, 2008

thanz teacher..

ptg td,ade assembly kat dewan baru..
brsama IB coordinator

mcm2 lg praturan yg dibuat..
antaranye..
ade prep tiap mlm..dr kul 9.30 mlm smpai 11 mlm..
ari ahad smpai rabu..kat wisma pelajar..
all IB students are compulsory..(juniors n seniors)...

x cukup ngan itu, tiap ptg ade consultation hours..ermm..pnatnye..

cmni,aku bkn la nak protes ape2 pon..cume..pd pndapat aku laa
just imagine..bape bnyk students kat wisma tu nnt..
mesti bising gile..x selesa la nak stdy..

aku ni jenis yg x leh duk diam atas meja stdy..even dlm bilik ni..
da mmg selesa da..internet dpt 24 hours..
leh baring2 time blaja..minum2..mkn2..rase free je nak stdy..
leh free hair..
dulu time skola aku slalu je skip prep mlm..
sbb..aku rase best duk bilik..x yah nak rimas2 ramai org kat kelas..
pakai tdung time blaja..adoi..cmne la nnt..mmg 1 jam stgah je..tp..waaa....


aku phm..sume yg cikgu wat utk kebaikan kami..thank you teacher..
i really appreciate it..aku pon nak jd ckgu nnt..
aku x nak gak students aku nakal2..
tp ak arap ckgu dpt paham kami..

sume org tahu ape yg patut dibuat..sume org nak fly..
x pe la..aku redha je la ngan rules sume ni..
cume aku takut x larat je nnt..
kdg2..aku stdy time aku rase time yg btol2 brkualiti..

erm..smoga aku n kwn2 1 batch ni..bley fly ngan jayanya......
AMIN....

No comments: