Saturday, June 2, 2012

clumsy


huh.isnin lepas ada dua assignmnent yang kena hantar pada hari yang sama.
esoknya selasa pun ada satu.lepas tu kepala ting tong kejap masa nak submit ke dalam kotak yang betul.aiseyh. sekali tersilap masukkan assigmnet stats 302 dlm kotak stats 210.
T___T
first time kot buat perangai macam ni.sejak first year elok je segala assignment ke dalam kotak yang betul..tebal habis muka masa pergi kat kaunter berkenaan untuk beritahu masalah yang tidak disengajakan.heh.



esok petang dah nak hantar tapi aku masih stuck lagi dengan coding, lepas tu table/graf yang aku nak tak keluar buat aku rasa nak tutup je laptop dan malas buat assignment dan nak study untuk final je.geram.
thanks zaki sebab tolong aku buat assignment tu.junior kot yang tolong.wat segan je.padahal before ni dia yg duk tanya aku macam mana nak buat assignment tu.



urghh.ni la kotak-kotak assignment tu.selalunya takdela semua kotak ada label kat luar tu.kena tengok betul-betul kotak yang mana, subjek apa, stats or maths ke sebab sama je tempat dua-dua subjek tu, lepas tu kena tengok kotak mana yg untuk surname start dengan huruf apa.haihh.




Rose, sila la berhati-hati lepas ni.

1 comment:

fareha said...

pergh!!! takut tengok budak maths