Friday, June 1, 2012

netball

::random ;)


 -happy bila tengok ada sahabat yang nak masuk dua tahun tak bertegur sapa, bila dah satu team, ada pihak yg dah beralah pun.dan diorang tak gaduh-gaduh lagi.i am so happy.
persengketaan lama dapat dihapuskan.aku senyum lebar kot bila salah seorang tu mintak nombor telefon yang lagi sorang dalam dua minggu lepas camtu.

heyy.bukan senang okey nak maafkan orang..heee.kisah lama.malas ingat.


-bila main, tak ingat dunia gak la kadang-kadang.bola kena muka, tangan, badan semua.semua happy gelak-gelak.peluh-peluh.haha.bila balik, baring tidur.esok baru rasa sakit semua.

-kapten netball sangat bagus.saya salute sama kamu si budak kecil.hihi..



-okeyy.lepas sesi buang/singkir lemak ada sesi menggendut.hadui.makan pizza ramai-ramai, minum air gas(?), makan ais krim ramai-ramai. T___T



-aku antara orang paling tua dalam team tu.errks(?)

-seminggu dalam 3 kali praktis, malam rabu & khamis, lepas tu siang-siang kat windmill street hari sabtu.

-kat group facebook, semua orang sempoi, kelakar, meriahhhh.hihi..excited jugak tiap kali praktis sebab masing-masing kecoh, semua baik, bagi kerjasama, bagi tunjuk ajar.heee~sayang korang.

No comments: